Основатели на Център Баланс

 

Инж. Екатерина Димитрова работи в сферата на балансираното хранене и хармоничен начин на живот. Специалист в опраделянето на хранителна толерантност. Участва в много международни и регионални обучения и тренинги с водещи специалисти в тези области. С лекота, отдаденост и духовна осъзнатост върви по този път. Вярва, че високите технологии, в съчетание с природата, могат най-добре да служат на хората.

Д-р Николай Попов е работил в НИО на УБ „Царица Йоанна“, Германската общност на лекарите, с богат опит в областта на балансираното хранене и изготвянето на хранителни програми при различни заболявания. Той е последовател на психосоматичната медицина, където човекът се разглежда в неговата цялост от тяло и дух.

 

 

 

aples_

 

Бъдещето ни зависи от това, което  правим  днес, а не от това, което ще правим утре!

                                                                  Робърт Кийосаки

 

Всеки от нас е създаден съвършен. Удивително е как всички наши органи и системи действат в синхрон, за да поддържат нужното равновесие в организма.

Безспорен факт е, че здравето е най-голямата човешка ценност. Световната Здравна Организация го определя като “състояние на пълно физическо, психическо и социално благополучие, а не просто отсъствие на заболяване ”. 

Повечето хора смятат, че са здрави, макар и да живеят в условия на постоянен стрес, замърсена околна среда, непълноценно хранене, обездвижване. Всъщност, живеейки по този начин, те все повече се отдалечават от естественото си състояние на здраве и благополучие.

Нашата мисия е да ви помогнем да се погрижите за себе си. Да постигнете това, което на пръв поглед изглежда недостижима цел - активен и в същото време балансиран живот.

Ние вярваме, че в основата на доброто здраве и хармония са пълноценното хранене, активният двигателен режим, редуване на работа и почивка, време за релаксация и възстановяване на организма, осъзнатост за ценностите в живота. Целта е всичко това да става лесно и естествено, без лишения и стрес. Вредните навици постепенно да бъдат заместени с действия, които водят към добри резултати.

Ще ви дадем идеи как да направите промените без напрежение, да превъзмогнете стреса, да превърнете храната в здравословно удоволствие, а физическата активност и спорта – в неразделна част от ежедневието. Ще ви предложим ефективни и работещи инструменти за постигането им в практически план.

Програмите, които изготвяме са балансирани, практични, функционални, лесни за следване. Съчетали сме работещи и изпробвани във времето елементи на някои от най-ефективните системи за здравословно хранене. Резултатите, които постигаме в съвместната ни работа с клиентите са трайни, мотивиращи и удовлетворяващи.

Нашата цел е това, което правим да послужи на хората да бъдат осъзнати в избора си, да подобрят качеството на живот и да възстановят своя баланс. 

 
Design by: Creative Emotion
Copyright 2013: Center Balance